Vai jūs meklējat kādu jaunu un garšīgu ēdienu, ko pagatavot no maltas liellopa vai cūkgaļas, bet esat noguruši no parastajām kotletēm?
Holandiešu gaļas rulete noteikti varētu būt jūsu izvēle! Šis ēdiens pārsteigs ar savu apburošo garšu un vienkāršo gatavošanas procesu, kas noteikti iepriecinās gan jūs, gan jūsu ģimeni.
Ceptā maltas gaļas rulete ir ne tikai ļoti aromātiska, bet arī baudāma, pateicoties bagātajam garšvielu maisījumam, kurā ietilpst muskatrieksts, koriandrs un melnie pipari.
Kad šis burvīgais ēdiens ceptsies, virtuve būs piepildīta ar īpašu un vilinošu smaržu, kas iepriecinās jūsu ģimenes locekļus un radīs īpašu atmosfēru. Šis īpašais ēdiens noteikti visus piesaistīs virtuvē!
Lasi arī: Vīrieši ar šādiem vārdiem nav piemēroti ģimenei: viņi radīs ciešanas
Kā gatavot holandiešu gaļas ruleti
Lai ruletīte būtu ļoti sulīga, tā jāgatavo uz sīpolu “gultas”. Mēs iesakām arī ieliet ūdeni cepamā trauka apakšā un garšas iegūšanai pievienot lauru lapas un smaržīgos piparus.
Sastāvdaļas:
Maltā liellopa gaļa 1 kg
Maize 180 g
Piens 250 g
Sāls pēc garšas
Melnie pipari (malti) pēc garšas
Muskatrieksts 0,25 tējk
Koriandrs 0,5 tējk
Zaļie lociņi 30 g
Cietais siers 150 g
Olas 3 gab
Rīvmaizes 2 ēd.k.
Ūdens 50 ml
Lauru lapa 1 gab
Melnie pipari (zirņi) 3 gab
Saulespuķu eļļa pēc garšas
Sīpols 1 gab.
Lasi arī: Kā atbrīvoties no mazajām skudrām mājā: 5 pārbaudītas iespējas
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu